Organització TOTAL (Oferta Escapulat)

Si ets aquí, és perquè vols organitzar-te millor. Enhorabona, el primer que qualsevol persona ha de fer per millorar la seva vida és adonar-se que alguna cosa ha de millorar. Tu ja ho has fet.

Jo també vaig haver de fer-ho fa ja molt de temps. M'havia perdut massa partits del meu fill a l'Europa per posar per davant la feina i un munt de coses més. Sí, la feina és molt important, però la resta de la nostra vida és igual d'important i és el que farà que cada dia, quan vagis a treballar, hi vagis de millor humor i amb més ganes.

 • Utilitzes cada vegada més l'excusa "No tinc temps"?
 • Prioritzes el que és professional per sobre del que és personal a la teva vida i això ja no et satisfà?
 • Et col·lapses quan has de manejar molts assumptes i no saps com fer-ho?
 • Deixes que sigui la teva ment la que recordi la major part del que cal fer i això fa que t'oblidis de coses que després són problemes a resoldre?
 • El teu dipòsit d'estrès està ja arribant al màxim de la seva capacitat i tems que influeixi en la teva salut?
 • Has perdut la perspectiva del que fas i dius moltes més vegades SÍ quan hauries de dir NO?

 No et passa a tu només i té solució, si tens les eines per fer-ho. 

Necessites una manera d'organitzar-te que et permeti millorar la teva qualitat de vida sense haver de renunciar a res del que has de fer i, a més, fer-ho en el temps que tens. Per més que ho necessitis, el dia no tindrà més de 24 hores, així que si el temps no t'arriba per fer el que has de fer, només tens una opció: canviar com t'organitzes. Per a això necessites kes eines que a ORGANITZACIÓ TOTAL et donaré perquè millori el que has fet fins ara.

 • Imagina que tens sota control TOT el que has de fer i no t'oblides de res
 • Imagina que saps com pots FER tot el que has de fer de forma molt senzilla amb només 6 accions.
 • Atreveix-te amb nous projectes, amb la seguretat de què els faràs realitat.
 • Com et sentiràs quan tinguis temps per a la teva vida personal sense sacrificar-lo per les coses de la teva feina?
 • Deixa de viure amb estrès pensant que ja descansaràs quan arribin les vacances i resant perquè no passin tan de pressa com se't escapen sempre.
 • Aprèn a dir SÍ només quan ha de ser SI i a dir NO les altres vegades.
 • Fes que la teva agenda treballi per a tu 24/365.
 • Converteix-te en un exemple per a les persones del teu entorn i ajudaràs a que no cometin les errades que comet tothom i visquin millor.

Moltes persones com tu de tots els àmbits professionals han passat del caos, al control de la seva vida; de l'estrès, a l'organització; de només pensar en la seva vida professional, a valorar molt el que és personal; de treballar traient la llengua, a augmentar la seva capacitat de treball; de no tenir temps per a res, a gaudir de temps per a tot; de dir a tot Sí, a dir NO al que és NO.

Deixa d'utilitzar l'excusa "no tinc temps", deixa de donar-li la culpa als altres, deixa de pensar que això no canviarà i aconsegueix el teu sistema de ORGANITZACIÓ TOTAL. Recupera la teva autoestima i la teva confiança. Atreveix-te amb nous projectes. No deixis mai més de banda el que t'agrada fer pel que has de fer. Esperaràs per canviar la teva vida l'any que ve?

El Programa Organización TOTAL és un entrenament pensat perquè ho facis en un temps entre 6 i 12 setmanes, però que tu pots allargar el temps que necessitis fins a final d'any en què començarà l'edició de l'any vinent. En ell entrenaràs de manera PRÀCTICAÚTIL SENZILLA les eines que necessites posar en pràctica per aconseguir el teu propi sistema d'organització personal.

 • Res de teoria, tot sobre la teva realitat.
 • Al teu ritme amb el nostre assessorament PREMIUM
 • Amb accés PER SEMPRE a totes les actualitzacions de materials i recursos que en aquesta o en properes edicions incloguem a través del nostre Grup de Facebook,Organización TOTAL
 • En un entorn de treball on line senzill, intuitiu i molt atractiu.
 • BONUS afegits per què comprenguis i apliquis tots els detalls del  mètodo Organització TOTAL.

Amb 4 nivells d' aprofundiment per què t'entrenis absolutament al teu ritme.

 • Nivell Vídeos. Un vídeo sobre cada tema que d'una manera senzilla ja t'animaran a començar a canviar coses en la teva manera d'organitzar-te.
 • Nivell Materials que podràs descarregar i imprimir creats especialment per a aquest Programa en què trobaràs exemples, idees, casos i preguntes perquè aprofundeixis més en el teu propi sistema d'organització personal.
 • Nivell pràctiques. Perquè li donis voltes al que pots fer. La clau no és només saber com es fa alguna cosa, sinó fer-ho, posar-ho en pràctica en la teva realitat. La teoria no ens interessa si no serveix per canviar coses.
 • Nivell entrenament personal. Consulta el que tu vulguis directament amb mi per fer absolutament a la teva mida el Programa i el teu sistema d'organització. Ho resoldrem TOT.

Comença ARA a  canviar la teva vida amb el Programa ORGANITZACIÓ TOTAL

El preu del curs en l'edició 2020 és de 530€. Amb la promoció ESCAPULAT només et costarà 430€.

Et garanteixo que serà la teva millor inversió.

Quant val la teva qualitat de vida?

APROFITA LA PROMOCIÓ ESPECIAL PER A LECTORS DE L'ESCAPULAT I ESTALVIAT 100€ 

Vols més informació?

Fes clic al botó de sota i fes-nos arribar els teus dubtes. Et respondrem amb un vídeo personalitzat perquè vegis com és la manera d'estar en contacte quan facis el Programa

Vols començar avui mateix a millorar la teva qualitat de vida?

Fes clic al botó de sota i podràs inscriure't al Programa Organització TOTAL.  T'estalviaràs 100€ automàticament.

NO MARXIS ENCARA. TINC UN REGAL PER A TU. Vull que des d'ara mateix t'organitzis millor. 

Fes clic al botó de sota i et podràs descarregar un PDF amb els 6 trucs més bàsics que jo utilitzo per no estressar-me i organitzar-me millor. Amb 6 vídeos molt curts per explicar-te cada un d'ells. NO T'HO PERDIS.